Αποστολές

Ολοκλήρωση παραγγελίας

Με το που ολοκληρώνεται η παραγγελία σας, εμφανίζεται το ακόλουθο μήνυμα : «Αγαπητέ πελάτη, παραλάβαμε την παραγγελία σας ευχαριστούμε. Το τμήμα παραγγελιών θα επαληθεύσει τη διαθεσιμότητα όλων των κωδικών και θα επικοινωνήσει άμεσα μαζί σας.

Παρακαλούμε μη καταθέσετε τα χρήματα έως ότου λάβετε τηλεφώνημά μας, όπου θα σας γνωστοποιήσουμε το επιβεβαιωμένο τελικό ποσό πληρωμής. Τα στοιχεία της παραγγελίας σας εμφανίζονται παρακάτω για δική σας πληροφόρηση:»

Έξοδα Αποστολής

  • Δωρεάν μεταφορικά για παραγγελίες άνω των 40€ για όλη την Ελλάδα με πρακτορείο μεταφορικής και η παράδοση – παραλαβή θα γίνεται από το πρακτορείο μεταφορικής σε συνεννόηση με τον πελάτη.
  • Για παραγγελίες μέχρι 2 κιλά η αποστολή θα γίνεται με courier και το κόστος μεταφορικών είναι 3 € συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ.
  • Για παραγγελίες άνω των 2 κιλών, η αποστολή γίνεται με πρακτορείο μεταφορικής σε συνεννόηση με τον πελάτη και το κόστος μεταφορικών ειναι 3€, ανεξαρτήτου όγκου και βάρους, συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ και η παράδοση – παραλαβή θα γίνεται από το πρακτορείο μεταφορικής σε συνεννόηση με τον πελάτη.
  • Για παραγγελίες άνω των 2 κιλών που επιθυμείτε να γίνει η αποστολή μεσω courier ,το κόστος είναι + 1 €  ανά κιλό παραπάνω συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ.
  • Το κόστος αντικαταβολής είναι 1,50€ συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ.

Οι ημέρες παράδοσης είναι από Δευτέρα μέχρι Παρασκευή και από τις 9.00 πμ μέχρι 5.00 μμ. Σε περιπτώσεις απαίτησης του αγοραστή άλλης ώρας και άλλης μέρας παράδοσης θα πρέπει να γίνεται βάση συνεννόησης με το τηλεφωνικό κέντρο της παξιμαδούΠΟΛΗΣ

H παράδοση της παραγγελίας θα πραγματοποιείται εντός 3-5 εργάσιμων ημερών (στις απομακρυσμένες-δυσπρόσιτες περιοχές ενδέχεται να καθυστερεί 1 έως 2 ημέρες παραπάνω)

Καθυστέρηση παραγγελίας

Η παραγγελία σας μπορεί να καθυστερήσει για τους εξής λόγους: Το προϊόν που παραγγείλατε δεν είναι διαθέσιμο: Ανάμεσα στα προϊόντα που προβάλλονται στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα, υπάρχει η σπάνια περίπτωση κάποιο να έχει εξαντληθεί και το ηλεκτρονικό μας σύστημα (online) να μην έχει προλάβει να ενημερώσει αυτόματα για την διαθεσιμότητα του προϊόντος. Στην περίπτωση αυτή, υπάλληλος της εταιρείας μας θα επικοινωνήσει άμεσα μαζί σας για να σας δώσει όλες τις εναλλακτικές λύσεις ή ακόμα να γίνει και ακύρωση  του προϊόντος ή της παραγγελίας χωρίς να υπάρχει καμία οικονομική επιβάρυνση για τον καταναλωτή.

Σε περιόδους ακραίων καιρικών φαινομένων ή απεργιών, καθώς και σε κάθε περίπτωση ανωτέρας βίας, που δύναται να επηρεάσει την μεταφορά και παράδοση της παραγγελιάς σας.

Σε περίπτωση που είναι αδύνατη η τηλεφωνική ή/και η αποστολή sms ή/και η μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου (e-mail) επικοινωνία μαζί σας (εάν παρουσιαστεί κάποιο πρόβλημα στην παραγγελία σας, είτε σε σχέση με το προϊόν, είτε σε σχέση με την πληρωμή του), επειδή π.χ. τα στοιχεία που έχετε καταχωρήσει, δεν είναι σωστά ενημερωμένα.